• Ново
SOLUSTRE 1 комплект/8 бр., Антистатични Офис Феновете за премахване на Електроника, Четки за електронни клавиатури Клавиатури, Антистатични Инструмент, Гребец, Ръчна Че?

SOLUSTRE 1 комплект/8 бр., Антистатични Офис Феновете за премахване на Електроника, Четки за електронни клавиатури Клавиатури,

Buyers rating:
BGN 0.67

Продукти

Ръчна четка за почистване на клавиатурата : антистатик - Антистатични лабораторни четки са по-безопасни от обикновените четки.Не се залепва.Гребец капачки за ключове : Не, таванско помещение , помете мръсотията от повърхността на печатната платка и чувствителни устройства.Преносими четка : Този комплект за почистване може да даде на семейството си и на друг.Гребец на клавиатурата : Набор от четки за почистване на клавиатура Поставете гребец на капака на клавиатурата, заедно с двете страни на капака на клавиатурата, регулиране на ъгъла, след това издърпайте нагоре.Чистящая четка : Почистете електронни компоненти, премахване на статичното електричество с компютри и печатни платки.Списък на пакетите четки за рисуване 6 x 1 x гребец капачки ключ 1 x плат Характеристики -изящна изработка, разумна структура, професионален и практически, може да ви донесе удобни четки за почистване на електрониката. - Той е прост и лесен за използване, както и лесно да се съхранява, когато не се използва средство за облекчаване на капсули с клавиатурата. -Материал : PA, PP Четка за почистване на компютъра - Подходящ за почистване на домакински уреди, електронни платки, печатни платки, вентилатори, USB портове, клавиатури, фигури, мащабни модели, кафе мелници, грамофонни плочи, кофемолок и т.н., Четка за почистване на клавиатурата. - Този комплект за почистване може да даде като преносими четки за вашето семейство и приятели. -Размер : 17.00 X1.00 X2.00 см / 6.68 X0.39 X0 инструмент за почистване на клавиатура. -Цвят : Черен чистящая четка - Идеална за премахване на статично електричество и прах с електронни устройства и модели в есенните и зимните месеци, когато статичното електричество склонни към натрупване на Механична гребец ключа на клавиатурата.Описание на продукта Комплект за почистване на електрониката Търсите професионален, но евтин набор от четки за почистване на механични клавиатури?Търсите asturdy, инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият набор от механични четки за почистване на клавиатурата трябва да отговарят на вашите нужди. четка за почистване на салона на автомобила - най-добрият избор за вас.

Подробности

Избор на клиенти