• Ново
Owfvlazi Дръжка За капак на Тигана, Черни Дръжки За Подмяна на капаци на Тигани за Универсална Кухненска Посуда, Стъклена Тенджера За Печене, Дръжка за задържане на тен?

Owfvlazi Дръжка За капак на Тигана, Черни Дръжки За Подмяна на капаци на Тигани за Универсална Кухненска Посуда, Стъклена

Buyers rating:
BGN 3.73

Продукти

Моля, се допуска отклонение от 1-2 инча поради ръчно измерване. Подходящ за различни капачки, кухненски съдове, като например саксии, тигани за масло, тигани за пържене, капаци на тенджери, противней, капаци от тенджери и т.Моля, обърнете се към самия продукт.Благодарим ви за разбирането.Най-доброто качество в сравнение с оригиналната дръжка Нашите химикалки, за да се капаци, изработени от висококачествени бакелит, за да е по-добре издържат на нагряване. Мониторът е калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката може леко да се различават от действителния продукт.Икономична защита на счупени капаци -подходящ за капачки, с инструменти за монтаж отвор 6 mm/0,24 инча, подходящ за повечето комплекти съдове за готвене с крепежным дупка в капака, като стъклени, метални или керамични тигани, мультиварки конкуренти и Smart Pot. Почистване също е лесен, и след използването му можете да избършете с влажна кърпа. Лесен за инсталиране, просто правилно инсталиране на дръжката, гумена шайба и метална шайба, след това ги затегнете винта.Изолиран и здрав.Технически характеристики : Вид на продукта : Дръжка за капак на гнездото Материал : bakelite Цвят : черен Размер : приблизително 4,5x3x6 см / 1,8x1,2x2,4 инча Диаметър монтажни отвори : около 6 мм / 0,24 " Тегло : около 80 г / 2,8 унции Приложение : 6 мм инсталация дупка за капака на гнездото съдържание на Пакета : 4 дръжка на капака в събирането, 4 винта и 4 шайби. Забележки : 1. "Задължителен елемент на защита за сигурност кухня" Стабилна дръжка на капака е необходимо да се осигури достатъчна сигурност кухня, която позволява безопасно да се стреля на покрива с тенджери и тигани, като се избягва наранявания, като изгаряния. Дръжка на капака на тигана, подходящи за отвори за закрепване на капака на тигана с диаметър 6 мм.

Подробности

Избор на клиенти