• Ново
Херметична Кофа Hemoton Контейнери за люспи Контейнер за ориз Бяло Кофа за почистване на прах за пране Многофункционално Кофа Хранително Кофа с Капак на Контейнер за ?

Херметична Кофа Hemoton Контейнери за люспи Контейнер за ориз Бяло Кофа за почистване на прах за пране Многофункционално

Buyers rating:
BGN 32.91

Продукти

КАПАЦИТЕТ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ОРИЗ - С удобна дръжка и капак в тази кофа можете не само да съхранявате прах за пране, хранителни продукти или нещо подобно за дома, но и за прехвърляне на дейности на открито, като например за кацане или къмпинг. - просто почистете вътрешната част на кутията с вода и сапун, след това изсушете на въздух или избършете подсушете с кърпа кутия за прах за пране. - Той не само ще изглежда страхотно, но и ще помогне за подреждане и съхранение на вашия прах за пране или опаковка, за да се на люспи в опаковки от лют червен зърно. органайзер за прах за пране.Кофи за къмпинг - Пластмасов материал е здрав и устойчив за продължителна употреба и стилна кутия за перилни препарати, отличен титуляр за съхранение.КОНТЕЙНЕР за ПРАХ за пране - добър домакински контейнер за прах за пране на таблетки, капсули, зелен, контейнер за храна за домашни любимци. - Кофа, изработени от висококачествена пластмаса, изящна изработка изработка осигурява практичност и дълготрайност опаковка от зърнени храни.банка за дрехи използваме висококачествени материали, така че можете да съхранявате на нея известно време.Пратката включва 1 х пластмасова кофа Особености -Материал : Пластмасов строга кофа за ориз-Размер : 26,00 X24,00 X24,00 см/10,22 X9,43 X9 банка за бельо.Кофа за събиране на кондензат Ако търсите кофа за прах за пране от надежден материал на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашето домашно кофа ще бъде най-добрия избор.КОФА за риболов - органайзер за прах за пране има много места, многофункционална в една кофа, практичен за използване на много места.БАНКИТЕ за БЛАЖНА БОЯ - Благодарение на удобно дръжката и капака на тази кофа не само подходящ за съхранение прах за пране, хранителни продукти или нещо подобно за дома, но и се пренася за дейности на открито, като засаждане на растения или къмпинг.Информация за продукта кофа Лесно и удобно за използване. -Капацитет : кофа за прах за пране обем 10 литра - Цвят : оранжево Многофункционално кофа - Стилен и красив външен вид, който е много подходящ за различни стилове на домашни индустриални кофи.

Подробности

Избор на клиенти

ХАСАГАВА 09059 1/48 Typhoon Mk.Мз
  • Ново
Оценки:

ХАСАГАВА 09059 1/48 Typhoon Mk.Мз

За изработката на този набор от пластмасови модели се наричат пластмасов цимент и боя, които се продава�

BGN 3.00