• Ново
HOMENERGY Комплект от 4 Букети за шаферките на Сватбата - 7-Инчов Букет от изкуствени цветя Слонова Кост за парти, Годишнина масата за Хранене, Централни Елементи на Деко?

HOMENERGY Комплект от 4 Букети за шаферките на Сватбата - 7-Инчов Букет от изкуствени цветя Слонова Кост за парти, Годишнина

Buyers rating:
BGN 2.67

Продукти

Коприна и пластмаса.Комплект от 4 изкуствени букети за шаферките на сватбата.Изработен от смес от висококачествена коприна и пластмаса. 7-инчов изкуствени букети за шаферките се състоят от бели рози с цвят на слонова кост и зелени клонки от евкалипт.Прост, но романтичен. Готов букет на булката е идеално място за вашата винтажной, селски или бохо-сватбената церемония.Тези цветя букети са идеални за шаферките, а също са идеални, за да ги използват за украса на сватбени маси.HOMENERGY е специализирана в сватбени бижута.Ако имате някакви въпроси относно булчински букет шаферките, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Коприна и пластмаса.Комплект от 4 изкуствени букети за шаферките на сватбата.Изработен от смес от висококачествена коприна и пластмаса. 7-инчов изкуствени букети за шаферките се състоят от бели рози с цвят на слонова кост и зелени клонки от евкалипт.Прост, но романтичен. Готов букет на булката е идеално място за вашата винтажной, селски или бохо-сватбената церемония.Тези цветя букети са идеални за шаферките, а също са идеални, за да ги използват за украса на сватбени маси.HOMENERGY е специализирана в сватбени бижута.Ако имате някакви въпроси относно булчински букет шаферките, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Подробности

Избор на клиенти

Kangol Мъже, Жени Тропик 507 Ventair
  • Ново
Оценки:

Kangol Мъже, Жени Тропик 507 Ventair

65% Полиэфир35% модакриловый каишка : 100% найлон.Внесен.Няма етикет за затваряне.Само ръчно пране.Кангол...

BGN 26.67