• Ново
SOLUSTRE Калъф за лаптоп Компютри Лаптопи 1 Комплект Модел за лаптоп Мрамор капак за корпуса със Защитно Клавиатура Съвместим Калъф от естествена кожа за Седалките на ?

SOLUSTRE Калъф за лаптоп Компютри Лаптопи 1 Комплект Модел за лаптоп Мрамор капак за корпуса със Защитно Клавиатура Съвместим

Buyers rating:
BGN 3.33

Продукти

Калъф за лаптоп - произведен с помощта на професионални технологии за осигуряване на надеждността на продукта и може да работи в продължение на дълго време.ЗАЩИТНО ФОЛИО ЗА КЛАВИАТУРА - не не се жертва достъп до пристанища, индикатори и бутони.Зарядно устройство, кабел или слушалки можете да се свържете, не да махате калъф.Шасито на ЛАПТОПА С капак, КЛАВИАТУРА - Калъф за лаптоп с капак, клавиатура е Съвместима с присаждане на калъф за лаптоп A2337.Протектор клавиатура - Произведен от материал, който е в състояние ефективно да се противопоставят на окисление, не желтеющего при използване.Чанта за лаптоп С капак ЗА КЛАВИАТУРА-покритие за клавиатурата може да се предотврати попадането на вода, кафе, чай , , в лаптоп.Пратката включва 1 х калъф за лаптоп 1 х Калъф за клавиатура Характеристики -Материал : пластмаса защитно фолио за клавиатура - Точни деколтета, осигуряващи лесен достъп до всички портове и бутони на лаптопа защитно фолио за лаптоп. - Не не се жертва достъп до пристанища, индикатори и бутони.Зарядно устройство, кабел или слушалки можете да се свържете, не да махате калъф за лаптоп с клавиатура. - Практичен и красив калъф за вашия лаптоп и да го клавиатурата от честите повреди на кожната покривка на клавиатурата. - Специален дизайн, изпълнен в тънък умения.Това е най-добрият заместител на вашия стар, счупения корпуса на лаптопа one. - Пълни вентилационните отвори, за да може да се гарантира, че вашето устройство е добра теплоотдачу Калъф за лаптоп с клавиатура. -Размер : 30.00 X20.00 X1.00 см/11.79 X7.86 X0 калъф за лаптоп.Описание Товараlaptop keyboard protector - това е един от най-добрите варианти за вас.Обвивка за лаптоп с клавиатура Търсите професионален комплект втулки за лаптоп?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият комплект калъфи за преносими компютри, трябва да отговарят на вашите нужди.

Подробности

Избор на клиенти