• Ново
Мини сферичен кран Beduan от неръждаема стомана (316) 1/4 NPT мъжки x NPT женски мини сферичен спирателен кран (опаковка от 2 броя)

Мини сферичен кран Beduan от неръждаема стомана (316) 1/4 NPT мъжки x NPT женски мини сферичен спирателен кран (опаковка

Buyers rating:
BGN 2.33

Продукти

Комплектът включва мини сферичен кран от 2 бр. Материал : неръждаема стомана 316; Размер : 1/2 "външен x 1/2 "вътрешен.Система за двойно уплътняване позволява на потока да тече в посока, дръжки от тежка рамка от неръждаема стомана.Използва се като затварящо клапан или на контролирано клапан за пестене на вода. Превключвател за включване / изключване с лесно управление на четвърт оборот.Описание : Топката кран използват сферична диск за регулиране на потока между тръби или маркучи.Поток е позволено, когато дупка, прорезающее сферични диск, се намира на една линия с входа и на изхода на вентила, и се заключва автоматично, когато топчето се завърта хоризонтално и на 90 градуса, така че дупката топчета, перпендикулярна на дупката на автомобила.Мини-топка кранове основно се използват за подаване на въздух, газ, течности и пара. Размер : 1/4 "NPT мъжки и женски пълен Комплект, който включва мини сферичен кран 2 елемента.

Подробности

Избор на клиенти

Клапан Apollo Valves FSBBV334
  • Ново
Оценки:

Клапан Apollo Valves FSBBV334

Уникален 3ходова клапан действа като почтителен или смесительный клапан Дръжка дизайн на четвърт оборо

BGN 17.26